DE VLOER DIE
BIJ JE PAST

vloeren
Gasselterstraat 25a
 |  9503JA Stadskanaal E vloerenbedrijfmgvloeren@gmail.com
M 06 36 16 79 53

Plankenvloer


Een plankenvloer biedt eindeloze mogelijkheden. Van een strakke moderne houtenvloer tot een authentieke riddervloer. Naast de strakke of rustieke look zijn planken ook zeer slijtvast en duurzaam. Zo kan een planken vloer met gemak een geheel leven meegaan. Er wordt ook wel gezegd dat een plankenvloer een investering voor het leven is.
 

Soorten plankenvloer 

Plankenvloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende houtsoorten en afwerkingen. Qua kleuren hebben we plankenvloeren in de kleuren: kersen, naturel, whitewash, ebben en nog veel meer. Daarnaast zijn planken een natuurproduct en bestaan er planken met veel en juist heel weinig noesten. Voor een strakke moderne vloer is vaak een plankenvloer gewenst met weinig noesten. Voor een robuuste rustieke uitstraling zijn meer noesten juist gewenst. Zo zijn er voor elk interieur de bijpassende planken te verkrijgen.
 

Kenmerken planken

Een planken vloer is zeer slijtvast en duurzaam. Er zijn vele soorten planken in allerlei breedtes en lengtes. Zo zijn er planken in de breedtes van 14 t/m 22cm en de extra brede vloerdelen van 24 of 26 cm, welke steeds vaker gelegd worden. Een plankenvloer kan zowel behandeld als onbehandeld geplaatst worden.
 

Afwerking plankenvloer

Een plankenvloer wordt vaak afgewerkt middels een strakke laklaag, was laag of olie laag. Voor het aanbrengen van de lak, was of olie wordt de planken vloer eerst goed geschuurd en daarna de benodige afwerking toegepast. Het eindresultaat van een strak afgewerkte plankenvloer mag er dan ook zijn.
 

Onderhoud plankenvloer

Plankenvloeren hebben een zeer lange levensduur, mits u de planken goed onderhoudt (of laat onderhouden). MGVloeren levert de onderhoudsproducten voor uw plankenvloer of indien gewenst kan MGVloeren ook uw plankenvloer onderhouden. Wij adviseren u graag in de onderhoud van uw plankenvloer. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. U zult zien dat u echt jarenlang plezier hebt van uw aankoop als u ons advies opvolgt.
MGVloeren is veel werkzaam in de omgeving van en in Haren, Groningen, Gieten, Borger, Assen en Stadskanaal.
Met klanten door heel Groningen en Drenthe.